Før-pinse billeder

10:17 pm , ,

Billeder fra haven her i aften. Det er skønt at det er lyst så længe – og hundene kan altid finde noget at kigge på ude på den anden side af hækken.

Hos os er havedøren er næsten altid åben når vejret er godt, og hundene elsker selvfølgeligt at være ude. Der er meget at spidse ører af, og de sender også gerne et bjæf ud til de, der går forbi.

En type forbipasserende, som får mere end et bjæf, er pindsvinene. De får et højlydt, småhysterisk møgfald af begge hunde når der kommer sådan een snøftende langs hegnet.

Og apropos vilde dyr: Den anden dag på morgengåturen gik vi på en sti langs markerne – og pludseligt kom der en hare hoppende direkte imod os. Hundene må have været lidt skjult i græsset, for haren så første de to hunde da den var nogen ganske få meter fra os.

Dittie var helt oppe og stå på to ben og dirrede nærmest af jagt-iver. Ingen af dem gøede, men de var helt oppe og køre. Heldigvis var de begge to i snor, så denne gang slap haren også væk med livet i behold.

Der er egentligt ikke rigtigt noget at sige om Ronias mave – og om hvalpene, som vi venter. Vi kan jo tælle os frem til at hun burde føde på mandag/tirsdag, så vi begynder nok at måle temperatur i morgen.