Hvalpegårdsafprøvning

12:01 am ,

Der er ikke så meget at berette fra i dag. Vi har givet ormekur 2. gang og prøvet lidt med fast føde igen. Det var hvalp nr. 2 som umiddelbart bedst har fattet at den blendede blanding af A-38 og opblødt hvalpefoder er til at spise og ikke til at vralte eller skøjte igennem. Resten af dem har stadig noget at lære. Suk.

Tidligere i dag har Bettina haft dem på bordet og hyggenusset med dem, og de små basser har også været i hvalpegården igen i dag – bare en kort tur for lige at vænne sig til omgivelserne ude i stuen – lige nu til aften har den største af dem, hvalp nr. 1, ret store problemer med at holde balancen på aviserne og det glatte gulv. Det går bedre med balancen i hvalpekassen, hvor underlaget er mere uldent.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->