God Grundlovsdag

5:51 pm ,

Vi har haft fri på Grundlovsdag, og vi har brugt dagen på at finde på navneforslag til hvalpene – kuldet skal jo registreres hos DKK inden 3 uger. Bettina har ligget på terrassen og slikket sol og flittigt noteret fraser og navne fra vores engelske udgave af Ronja Røverdatter.

Det går fint med kuldet – de vokser allesammen, og det virker til at Ronia slapper mere og mere af omkring dem. Hun har endda forladt kassen og været ude og kontrollere at haven stadig er der – men hun er nu stadig i kassen i mere end 99% af tiden – altid klar til at gi’ hvalpene en lille mælketår eller en slikketur.

Når vi skal have hende ud og lufte sig, så foregår det f.eks. stadig med snor på – og kun lige et lille sving udenfor og ordne det allermest nødvendige – så vil hun, med fuld fart på, tilbage til de små.

Hjemmesiden er blevet opdateret lidt hist og pist. Der er sat en vægtgraf i bunden af hvalpesiden og så er muligheden for at skrive kommentarer på hver side fjernet og erstattet af en gæstebog til hilsener og kommentarer. Dem har vi allerede fået et par stykker af, og det siger vi begge to mange tak for.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->