Overnattende gæst

11:47 pm ,

I dag har vi haft en overnattende gæst: Hardie, som er med herhjemme i Holme og skal med på udstillingen i Vejen i morgen igen. Vi lover at skrive lidt mere om det senere.

Ronia deler uden de store protester sin legetøjs-bæverdyr med Hardie

Selvom man kan sige at man oplever en masse på en sædvanlig gåtur med Ronia, så oplever man nu bare endnu mere når der er en ekstra hund med!

Show-stjerner!

På aftenturen fik Ronia og Hardie øje på en hare i fuld firspring på vej væk, som ingen af dem rigtigt vidste hvad de skulle tænke om. Og Ronia fik skræmt en kat op, som hun havde lyst til at jagte. Men den var Hardie ikke rigtigt med på.

Der var også nogen, som skød raketter af, og her var det helt klart Hardie, som blev skræmt – ja, nærmest panikslagen. Men så er det jo godt at Ronia var lidt mere rolig og kunne lede an væk fra de grimme lysglimt og brag.

Mix-double i Lydighedsdresur!

Hardie opfører sig eksemplarisk, men vi er nu alligevel glade nok for at vi har valgt en tæve. Det med at hanhundene stoppe ved hver lygtepæl og hvert et træ for at snuse og lette ben, er jo fuldstændigt rigtigt — og det er jo godt nok at få bekræftet og genopfrisket engang imellem. Med sådan nogen tæver bliver gåturene afbrudt en hel del færre gange.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->