Søndersø Søndag: CK!

11:55 pm ,

Definitionen på Cool.I weekenden var der dobbelt-terrierudstilling i Søndersø, og selvom at vi næsten ikke kan vente med at prale, så må vi jo nok hellere starte med lørdagens resultater.
Vi var nær kommet for sent og havde været i tæt trafik og lang kø på motorvejen før Vejle. Ronia nåede at få sat lokkerne og så var det ellers ind i ringen med hende.
Dommeren var Lyudmila Tchistiakova (RUS) og hun havde fundet følgende poetiske strofer frem til at beskrive vores lille, dejlige guldklump:

Nice young female, good type and size, good bone and substance, nice head and expression, good top line but a little soft when moving, good angulations, nice coat, good movement, happy character.

Ronia var i hvert fald frisk og sprængfyldt med energi – og hun fik 1. præmie og blev placeret som nr. 4 med betegnelsen SL – der var 8 hunde i unghundeklassen, så vi var glade og rigtigt godt tilfredse da vi satte kursen mod Team TSC hovedkvarteret Abildgaard i Ørritslev, hvor Labradorfætter Harald og den lille ny Dalmatiner-collie-labrador-mix-kusine Molly ventede.

Efter en fin aften, hvor Ronia endeligt (efter al løbetids-ensomheden) fik leget godt og grundigt og vi tobenede nød den udsøgte forplejning, det uovertrufne selskab og de skønne omgivelser, så gik turen tilbage til Søndersø søndag formiddag. Geoffrey N. Thomas fra Wales stod for bedømmelsen, og han kunne også godt li’ det som Berit viste frem for ham:

Nice size bitch, very good head and expression, very feminine, very good shoulder, a shade upright in forearm, firm topline and well ribbed, in good coat, moved and showed well.

Berit viste hende frem til UG, og spændingen på sidelinien steg da 1. præmien var hjemme. Det blev til en 2. plads – og ikke nok med det! Øjne blev knebet sammen: -”Er det et bredt lilla bånd?” -”Det er da vist det smalle igen” -”Nej, den er da bred, den der!”.

CK’et var hjemme – og der var ikke et øje tørt. Vi var bare så stolte, glade og rørte. Det luner utroligt meget med en top-placering efter flere udstillinger med kritikker som har været fine nok, men hvor hun har været lidt for ung, lidt for hvalpet i bevægelserne eller hvad der nu har været af helt naturlige årsager til at det ikke er endt med en top-placering…

Det brede bånd var jo også en “billet” til at gå med om Cert’et, og Ronia fik da også sin runde i ringen med de 5 andre CK-tæver, og her blev hun ikke placeret. Med CK’et havde vi allerede fået mere end vi havde turdet håbe på. Cert’et gik til vinderen af unghundeklassen: Ellen Julsgaards Cale Hill Selma.

Stort tillykke til Ellen, og mange-mange tak til Berit for superb trim og handling.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->