Sommer på Gudenåen

11:56 am , ,

En stor hund i en lille krop - i en stor kurv.Hundefætter-Haralds mennesker er igang med at flytte og renovere, og efter sådan en hård dag som gårdhund, så gør det godt at få en lille skraber i kurven. Det var vist omkring pinse at vi var en tur på Fyn for at hjælpe med at flytte, så billedet er ikke helt nyt.

Mener I seriøst at jeg skal med ned i det blikrør?Vores lille, første sommerferie-uge har ellers foregået i det østjyske sommerland. Temperature på omkring de 30 grader har lagt en dæmper på udfoldelserne, men vi har da været i Sunds (og i hundeskoven i Løvbakkerne ved Herning) og vi har været på Himmelbjerget, kørt gennem Landslejr-området ved Sletten og på en lille kanotur ved Ry.

Det er alligevel bedre at få frisk søluft i næsen end at sidde og svede på å-kantenKanoturen var en fin oplevelse for Ronia. Hun var fremme og stå i stævnen, tilbage og hilse på Bettina-rorgænger og med snuden ud over kanten for at se på vandet og lappedykkerne. Nogle gange er Ronia ikke særligt tålmodig – hun piver hvis der sker for lidt. Vi troede måske at sådan en kanotur virkeligt ville udfordre hendes tålmodighed, men der er jo fugle at se på og søbred at følge med i, og flere af de andre kano’ister var højlydt imponerede at vores søde skibshund.

En natur-hund i sit rette elementEllers går det selvfølgeligt godt med Ronia. Bettina får brugt trimmebordet, og er ved at blive bidt af rulle-trimmeriet. Ronia finder sig i plukkeriet, men hun synes nok at det var mere hyggeligt hvis hun kunne blive fri for det. Til gengæld nyder hun at varmetid er istid, for hun er ved at få opdraget os til at den sidste mundfuld ispind er hendes. Fløde, sukker og vanillie er er guf for en hundetunge. Hvad Ronia så ikke ved, er at den slags også har konsekvenser. Sidst vi var hos dyrlægen, så rådede han os til at vi skulle begynde at vænne hende til tandbørsten – så vi på et tidspunkt kunne starte op med tandbørstningen uden alt for mange start-vanskeligheder.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->