En “lovende” tur til Søndersø

10:20 pm , ,

Sovestund i yndlingsstolen!I weekenden var der DTK-stævne i Søndersø, og det var Ronia jo meldt til. Weekenden før var vi i Randers hos Cale Hill-Ellen og få Ronia stævne-trimmet hos hende og Berit. At holde frisuren og undgå gennemblødt vandpjask i en hel uge i regnvåde februar var svært, og det bliver bestemt ikke nemmere af at have Donna på besøg. Donna begyndte hendes løbetid på Valentins dag d. 14/2, så vi får virkeligt prøvet af hvordan det er at have “løbske” hunhunde.

Efter at Ronia er stoppet med hendes løbetid, så er hun blevet lidt mere glad og frisk igen – mens hun var i løbetid, så var hun lidt mere tilbageholdende med kontakt. Donna kan vi dog ikke rigtigt mærke nogen forskel på. Hun er ligeså opmærksom og glad for mennesker som hun hele tiden har været.

Eneste billed fra stævnet, som ikke var rystet til total uigenkendelighedBillederne fra stævnet er en totalt katastrofe. Alle billeder er rystede og uskarpe. Henning har gået og forsøgt at overbevise sig selv om at man – med et Canon EOS 350D – ville kunne tage meget bedre billeder, men indtil nu er dankortet blevet i pungen. Dagen i det fynske var fin – vi havde Donna med og fandt frem til hallen gennem morgentågen efter kun at have kørt forkert en enkelt gang.

Thomas og Winnie kiggede forbi på stævnet og Berit fik hurtigt friseret det rette strit ind i Ronias lokker og viste hende rigtigt fint frem.

Kritikken fra den tyske dommer lød:

Ansprechender hundin, guter kopf, seidlich angesetzer ohren, etwas helle augen, ansprechen hals und rückenlinie, haare den alter ensprechend.
In der bewegung flüssig jugendlich.

Det oversætter vi til noget i stil med:

Tiltalende tæve, godt hoved, ører ansat på siden af hovedet, noget lyse øjne, tiltalende hals og ryglinie, pels i overensstemmelse med alderen.
I bevægelserne flydende og ungdommelig.

Dommeren synes at hun var “Lovende” og hun blev nr. 2 ud af 2. Bristle Cairn’s Dania efter Glenmore’s Top Gun og Bristle Cairn’s Amy vandt. Men bortset fra billederne og resultaterne, så var det et rigtigt fint stævne med masser af hunde-entusiaster og deres søde hunde. Vi regner med at vende stærkt tilbage i unghunde-klassen den 1. og 2. april.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->