Nytrimmet

12:06 am , ,

Lige nu er det lørdag og Ronia skal udstilles i morgen på Terrier Klubben Kreds 11’s juleskue. Før sådan en begivenhed, er det naturligvis nødvendigt at blive trimmet. Når man går op og ned af hende til daglig, så kan det måske godt være lidt svært at se præcis hvornår hun er blevet for langhåret, men billederne her taler vist for sig selv.
Fra Beast til Beauty på en god times tid — og da først at Berit og Ronia havde fundet ud af hvem der var overhunden, så gik det faktisk udemærket.

Med Ronia bli’r selv små hverdagsopgaver i øjeblikket til… ahrøm… spændende hundetrænings udfordringer. Det er ellers gået udemærket med indkald i dag, men når man så lige skal ud med skraldet, og ikke når at få lukket hoveddøren hurtigt nok, så smutter hun altså. Og i aften tog det 30 minutter før hun havde fået raset ud ude på det grønne område og markerne. En halv time i let frostvejr og med pivedyr, guffere og “Ronia, Ronia, Ronia”… Det er i hvert fald aldrig kedeligt at bo med en Cairn – og hun er tilmed dygtig til at motionere sine ejeres humoristiske sans. Og så er der ikke skrevet så meget som et ord om Bettinas briller.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->