Hostende Honningbjørn

5:02 pm

Det er ikke sikkert at der kommer billeder i denne uge, men det betyder ikke at der ikke er noget at fortælle fra den forgangne uge. Ronia har hostet lidt og brækket sig en smule – det startede midt i sidste uge, men vi gætter på at det må dreje sig om noget virus-noget. Om det så er rigtig, certificeret Kennelhoste er nok et åbent spørgsmål. Nogle adspurgte siger nej, andre siger at det er det sandsynligvis.

Men så længe at humøret er højt på den lille dame, og hun både spiser og drikker med stor iver, så klapper vi hesten og venter. Da vi var til hundetræning (hvor ihærdig er man egentligt på en skala fra 1 til 10, når begge de tobenede dukker op til træning, men vi lader Ronia blive hjemme for ikke at smitte de andre), så fortalte Hundetræner-Kirsten at honning var godt for halsen.

Og nu er vi i hvert fald ikke i tvivl om at Ronia’s indianer-navn er Hostende Honningbjørn. Hun elsker honning – så mon ikke at hendes livret er honningmarineret kylling?

Vi træner videre med de øvelser, som Kirsten gennemgik i lørdags: indkald, stå, gi’-guffere- og slalom-mellem-benene-øvelser.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->