Er der noget at prale med?

12:13 am , , ,

Ugens højdepunkt for Ronia er uden tvivl at komme ud og lege med de andre hunde til hundetræning. Hun har fundet sig en god veninde, og når man er to, så går "skoletiden" jo som en leg.

Vi har fået lektier for herhjemme – vi skal træne indkald (hvilket helt klart er en god idé) og så skal vi træne opmærksomhed og en sjov øvelse, som går ud på at når vi løfter armen, så skal Ronia sætte sig. Specielt den sidste øvelse går det rigtigt fint med.

Vi synes at vi kan se at Ronia vokser på alle ledder og kanter – at hun bliver bredere over numsen og mere muskuløs, men det er selvfølgeligt svært at se når man går ned og op af hende til hverdag.

Og hverdag er det bestemt blevet for os alle sammen. Det bliver dejligt at skulle have en lille pause fra hverdagen i sommerhus en gang sidst på efteråret.

 

 

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->