Ronia på langtur

6:23 pm

I går var Ronia i Sunds og hilse på. Farfar-Sven drillede, og Ronia er jo bestemt ikke typen, som siger nej tak til en rask lille kamp, så han fik sin sag for og fingrene i saksen. Ronia var også nede ved Oldemor-Dagny, hvor hun bl.a. gravede i en potteplante. Turen til Sunds ta’r omkring halvanden time, så nu har Ronia også prøvet at køre lidt længere end bare ind og ud af Århus, og bortset fra et “falsk” tissestop ved Funder på udturen, så gik det fint.

Bettina har været ude og bytte transportkassen, for lukkemekanismen i den kasse, som vi først havde fået, var ikke helt i orden — til gengæld er fugen i køkkenet nu ordnet, og HTH-monteringsmanden kommer muligvis mandag. Det er lidt svært at vide præcist, for køkkenfirmaet har stadig problemer med at melde tilbage.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->