Og hvem sin skyld er det så?

5:28 pm ,

Det er sjovt som gode og “dårlige” dage med Ronia har det med at veksle. (i parantes bemærket: en “dårlig” dag er altså stadigvæk fyldt med fine oplevelser, og man kan sagtens finde flere gode, positive ting at sige end dårlige…)

Måske kan man bedst forklare det ved den gamle traver med at der ikke findes problemer [med en Cairn], kun udfordringer, og vi er rigtigt glade for at ha’ mere end et sæt øjne til at betragte, forklare og løse de udfordringer, som Ronia beriger vores hverdag med.

For at svare på overskriftens spørgsmål: Alting er altid hundeejernes skyld!

Vores nuværende teori om hvorfor hun har taget på springture gennem hegnet, er at det skyldes at vi er i haven for længe for at vente på at hun sætter sig. Det er tid, hvor vi naturligvis forsøger at få hende til at slappe af ved ikke at gøre noget. Og så kommer hun til at kede sig, og så går hun (naturligvis!) på opdagelse. Ronia er jo nemlig både vældigt selvstændig og selvkørende.

Så nu prøver vi at gøre tissepauserne efter søvn, leg og mad kortere (få minutter, max.) og hvis hun så ikke har sat sig, så går vi ind (eller leger lidt med hende ude, før vi går ind). Og så holder vi ekstra godt øje med hende når vi ved at hun er “bagefter” med afleveringerne.

I går aftes legede vi “bold” med en ny kattebold ude fra Pet World. Den bold skal vi nok få masser af glæde af. Billedet, eller hvad man nu skal kalde det, er fra den seance.

Vi har haft besøg af Anton og hans mor, som er en af Bettinas veninder. Ronia har klaret det fint – hun sprang op og åd en halv leverpostejmad af Antons, og han trampede rundt i kondisko med lys i. Vi har også været på gåtur på Marselisborg Lystbådehavn, og vi har været i Pet World og købe nyt legetøj.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->