Fætter Harald på besøg

12:02 pm ,

Fætter Harald, som er en brun labrador og er firmahund i Team TSC var på besøg i går. Han er kun 5 måneder, men med en vægt på omkring 20 kg mod Ronias 2 kg, og Haralds lidt hvalpede, store bevægelser, så var det ikke nogen helt “lige” legekammerat. Vi mennesker var lidt bange for at Harald skulle komme til at træde på Ronia. De to gik fint i spænd når de legede rolige lege som “godbidder under viskestykket”. Ud på aftenen sov de i sofaen sammen og legede også lidt tagfat rundt i stuen. Ronia udnyttede hjemmebanen og den terræn-fordel, som hun havde under sofaen og stolene (hvor Harald var for stor til at kunne møve sig ind). Og Ronia fik da vist lidt af sit knurrende, bidende, drillende terrier-temperament. Harald fik til gengæld vist at sådan nogen lab’s er lige så gode som dagen er lang. De to skal nok få glæde af hinanden når hun er vokset lidt mere.

Efterlad en kommentar

Din kommentar

Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bemærk: Kommentarer bliver gennemset fœr de dukker op, s� de dukker ikke op med det samme. Der er ingen grund til at skrive den samme kommentar flere gange.

-->