Fødselsdags hvalpetræf for kuld nr. 1

4:30 pm , ,

I søndags havde vi besøg af alle hvalpene fra sidste kuld, så det var en dag med 8 hunde i haven og fuld gang i den. Dittie og Ronia og så altså 6 søde røverbasser: Ludwig, Robbie, Bølle, Max, Messi og Rocky.

Masser af tumleri og hunde overalt og vi fik da også taget nogen billeder af hele banden – selvom at et enkelt forsøg på at stille hele familien op til fællesfoto ikke endte med det helt perfekte billed.

Dittie synes vi jo selv at der er blevet til en rigtig dejlig, frisk, aktiv hund – og det var skønt at se at hendes tre brødre også var vokset til og blevet nogen skønne, selvbevidste knejter med krudt bagi. Det var sjovt at se Dittie sammen med de tre brødre – det gav et godt indtryk af at sådan en tæve altså er lidt mere piget i bygning og udtryk i forhold til de tre mere drengede brødre.

Ludwigs mor Rikke har også taget billeder fra dagen og lagt dem på hendes hjemmeside.

Ellers kører vi jo løs med socialiseringen af Messi og Rocky. Torsdag var vi på to køreture – den ene endte på markedet inde på Frederiksbjerg, hvor de fik oplevet lidt markedsstemning, og den anden køretur gik til Marselisborg Lystbådehavn, hvor vi gik en aftentur.